Carport laten zetten in Oss, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Arnhem en Elst

Carport laten zetten

  • Volledig Zelfdragend
  • Op maat gemaakt
  • Gesloten zijden mogelijk
  • Geïntegreerde HWA mogelijk
  • In elke RAL kleur
  • Met dakbedekking
  • Optioneel: Professionele Montage

Alleen maar voordelen

Een carport is een overkapping waaronder men een auto kan beschermen tegen weersinvloeden. Meestal wordt een carport tegen of bij een woonhuis geplaatst. Het is een overkapte parkeerplaats die losstaand of aangebouwd kan zijn aan de woning of bijvoorbeeld clubgebouw. Luxe is het dan ook als je elke dag droog je auto in kunt stappen. DK veranda bouwt een carport voor je op maat met hout of aluminium. Stap tijdens het vervelende weer in ons land ook droog in je auto en berg je fietsen droog op.
Carport laten zetten in Oss, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Arnhem en Elst
Carport laten maken in Oss, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Arnhem en Elst

Compleet afgewerkt

Kies voor een transparant dak of een dak bedekt met dakleer. Je kunt elke kleur, elk materiaal en elke maat bij ons bestellen. Wij bestellen de materialen en zorgen voor een professionele montage. Een carport wordt ook graag door bedrijven gebruikt als een droge plek om een (rook)pauze door te kunnen brengen. Maar ook bij een vereniging of particulier is een carport hiervoor een goede oplossing. Een carport biedt je extra comfort tijdens alle seizoenen. Voor het plaatsen van een carport dien je een vergunning bij je gemeente aan te vragen.

Vraag een offerte aan

We horen graag wat je ideeën zijn. Wissel met ons van gedachten en ontvang een passende prijsopgave voor je nieuwe carport.

Onze projecten

DKB_serre3DKB_keuken2Carport laten maken in Oss, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Arnhem en ElstDKV_Serre1DKV_veranda2