Keuken laten monteren Oss, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Arnhem en Elst

Keuken laten monteren

  • Systeemkeukens
  • Professionele montage
  • Volledig aangesloten
  • Perfecte afwerking
  • Ook voor gestrande projecten
  • Ook voor onafhankelijk advies

Advies en inmeten

Het kiezen van een keuken is een belangrijk proces. Welke kleur kies je? Wat voor een apparatuur? En hoe deel ik mijn keuken in? Zodra je de keuze hebt kunnen maken en graag wilt dat iemand deze bij je komt plaatsen, gaat DK Bouw en Renovatie graag voor je aan de slag. Kies je voor een zelfbouw keuken of bouwpakket van bijvoorbeeld IKEA of Marktplaats dan zorgen wij ervoor dat de precieze maten worden opgenomen en doorgegeven. We gaan met je in gesprek over hoe je de keuken graag wilt hebben en geven professioneel en onafhankelijk advies over technische en bouwkundige zaken.
Keuken laten monteren Oss, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Arnhem en Elst
DKB_keuken

Compleet afgewerkt

Nadat de keuken besteld is, plannen we een afspraak in voor onze professionele keuken montage. We zorgen ervoor dat je keuken wordt gemonteerd en aangesloten zodat keukenkastjes recht hangen en apparatuur correct werkt. Ook zorgen we ervoor dat het aanleggen van nieuwe leidingen, bedrading voor de elektra, het tegel- en stukwerk wordt gedaan door een professional. Wij monteren jouw droomkeuken zonder dat je stress ervaart.

Extra's met korting

Onze adviseurs denken graag oprecht en kundig met je mee. En we gaan graag een stapje verder. Bij DK Bouw en Renovatie profiteert u van kortingen op diverse extra’s en toebehoren in de keuken zoals bijvoorbeeld verlichting, elektra punten of een inbouwvuilnisbak. Door onze prijsafspraken met leveranciers binnen de keuken branche kunnen kop. Benieuwd naar hoe we jouw droomkeuken kunnen realiseren zonder zorgen? Vraag een offerte aan voor de bouw van je keuken.
Keuken laten monteren Oss, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Arnhem en Elst

Vraag een offerte aan

We horen graag wat je ideeën zijn. Wissel met ons van gedachten en ontvang een passende prijsopgave voor je nieuwe Keuken.

Onze projecten

DKB_serre3DKB_keuken2Carport laten maken in Oss, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Arnhem en ElstDKV_Serre1DKV_veranda2