DKB_serre3

Serre laten zetten

  • Glas, Aluminium of Hout
  • Op maat gemaakt
  • Meer licht
  • Geïntegreerde HWA mogelijk
  • Zorgt voor meer licht

Haal de tuin naar binnen

Met een serre krijgt je het gevoel dat je buiten zit terwijl je gewoon in de woning bent. Het oorspronkelijke idee van een serre is dat de tuin veel meer betrokken wordt bij het huis. Je kunt genieten in een ruimte waarin je warm zit, terwijl je wel uitkijkt op een stuk tuin, mooi landschap of een prachtige sterrenhemel. Een serre is een vergroting van het woongenoot en is tevens een waardevermeerdering voor de woning. Je krijgt dankzij de serre namelijk meer licht, meer leefruimte en daarmee meer mogelijkheden in de woning. Je plaatst veel mooie planten die kunnen overwinteren in dit deel van je huis. Tijdens de diverse seizoenen kun je de tuin verlengen door het openen van de serredeuren en het buiten betrekken bij het binnen.
DKB_serre2
DKV_Serre1

Vergunningen

Afhankelijk van de afmetingen en de plaats waar de serre komt te staan, kan een bouwvergunning nodig zijn. Op deze site kun je kijken welke regels in deze situatie van toepassing zijn en via de gemeente een vergunning aanvragen. Mocht je besluiten dat een serre past bij je woning, vraag dan een offerte aan.

Vraag een offerte aan

We horen graag wat je ideeën zijn. Wissel met ons van gedachten en ontvang een passende prijsopgave voor je nieuwe Serre.

Onze projecten

DKB_serre3DKB_keuken2Carport laten maken in Oss, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Arnhem en ElstDKV_Serre1DKV_veranda2